Skip links

PwC с нагледен Zero Waste пример

 Вторият голям участник на YouthSpeak Forum 2019 Zero Waste Edition e PwC България.
  Тяхната основна цел е: „изграждане на доверие в обществото и разрешаване на важни   проблеми.“ Именно с такава насока се включват в инициатива на YouthSpeak Forum 2019. 

  1. Представете себе си и компанията в две изречения.  
C:\Users\lora\Downloads\Gloriya.jpg
C:\Users\lora\Downloads\Valentina.jpg  Здравейте, ние – Глория и Валентина – сме част от консултантската практика на PwC. Компанията в България работи с различни бизнес компании и сфери.
  Помагаме на клиентите ни да намерят ефективни решения, като използваме професионалната си и техническа експертиза.

2. Защо PwC реши да се включи в тази инициатива на AIESEC в България?

    Всички в PwC вярваме, че бизнесът има ключова роля за справяне с предизвикателствата, пред които се изправяме днес като общество. Неслучайно мрежата на PwC участвахме активно в  дискусии по глобални проблеми като увеличаване на ролята на бизнеса върху целите за устойчиво развитие, корпоративно управление и стратегии за цифрови умения.

3. Как си представяте младежите да подпомогнат вашата идея – процесите ви да бъдат ZERO WASTE?

    Да работим като консултанти ни дава уникалната възможност да работим в големи мащаби. Консултирайки различни бизнеси как да бъдат по-успешни, по-ефективни или просто по-зелени, ни позволява да разпространим добрите идеи и да направим “малките промени” много на брой. По същия начин се надяваме да накараме участниците да влязат в обувките на “консултанти” и да си представят мащаба, който могат да придобият техните “малки големи идеи”. А защо точно младите хора? Защото те са креативни, смели и необременени и защото те най-добре знаят в какъв свят искат да живеят утре.  

4. Коя е вашата “Малка ГОЛЯМА промяна“?
    Или по-точно, какво ще ни представите на 30 ноември? 

   Подготвили сме business case, който представя проблематиката – и с малко помощ и насоки от нашите консултанти, ще се радваме да чуем идеите на младите хора 🙂 

5. Kакво искате да кажете на читателите, за да ги мотивирате да станат част от “Малката голяма промяна”? Защо трябва да дойдат на YouthSpeak Forum 2019 Zero Waste Edition?

   Промяната – малка или голяма – е част от всеки един от нас. Често “корпоративния свят” се използва като общо събирателно за причинител на глобално замърсяване. Искаме да покажем на участниците, че има много изключения и да дадем нагледен пример как PwC допринася за Zero Waste.


Ние вече нямаме търпение да видим какво са ни подготвили от PwC, а ти?.
30 ноември наближава, регистрирай се сега БЕЗЛАТНО на http://bit.ly/YSFzerowaste.
Оставащите места са все по-малко!

Leave a comment

Name*

Website

Comment