СТАНИ ЧАСТ ОТ „EVENT MANAGEMENT“ ЕКИПА НА AIESEC В БЪЛГАРИЯ!

AIESEC развива лидерския потенциал у младите хора от 1948 година.

В AIESEC се стремим да запалим интереса на младите хора да допринасят за изграждането на по-добър свят, за да могат да осъзнаят колко важна роля имат в този процес. Това се случва посредством големите младежки форуми, които AIESEC в България традиционно организира всяка година.

За първи път в историята на AIESEC в България имаш възможност да станеш част от екипа, който организира тези събития, независимо дали си или не си член на организацията!

ЕТО И СЪБИТИЯТА, КОИТО ЩЕ ОРГАНИЗИРА ЕКИПЪТ:

YouthSpeak Forum: най-големият младежки социален форум в България, който адресира Целите за устойчиво развитие – тяхното разпознаване, въвеждане в България, ролята на институциите, бизнеса и младите хора. Форумът цели да вдъхнови и ангажира младите хора с глобалните цели, както и да им представи различни начини да допринасят за тяхното постигане в България.

Бизнесът в Действие: бизнес форум с над 14 годишна история, който цели да изгради мост между младите хора, за да намали нивото на млади хора, които нито работят, нито учат или се обучават. Форумът събира на едно място вдъхновяващи лектори, предизвикателни симулации, бизнес казуси и много работилници, чрез които младите хора  се докосват до истинския бизнес.

ЗАЩО ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ ЕКИПА

  1. За да развиеш лидерски качества, меки и твърди умения в областта на „event management”
  2. За да изградиш мрежа от контакти в бизнес и НПО средата
  3. За да изживееш неповторимия опит от работа в екип с млади, мотивирани и смели млади хора, които искат да променят света

КАК ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ ЕКИПА

Разгледай формата за кандидатстване и изпрати документите си на посочените имейл адреси преди края на срока.

ФОРМА ЗА КАНДИДАТСВАНЕ

При въпроси: Найден Рашков
email: nayden.rashkov@aiesec.net
телефон: 0883 485 905

УСПЕХ!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *