ПОСЛЕДНИ ДНИ ДО КРАЯ НА НОМНАЦИИТЕ ЗА ДЕСЕТТЕ НАЙ-ИЗЯВЕНИ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2016 Г.

Остават дестина дни до затварянето на номинациите за Програма „Най-изявените млади личности на България“ за 2016 г. Те се събират за втора поредна година у нас от Junior Chamber International – България в рамките на световноизвестния формат The Outstanding Young Persons – TOYP („Най-изявените млади личности”). Проектът цели ежегодно да бъдат отличавани млади хора, които изпъкват с качествата си в избраните от тях области на развитие, и които могат да послужат за пример на младите хора по света.

Приемането на номинациите започна на 26 януари и ще приключи на 25 март 2016 г. Предложенията за най-изявени млади личности се подават чрез попълване на електронния формуляр на интернет страницата на програмата: http://toyp.jci.bg. Номинираните трябва да са млади мъже и жени на възраст между 18 и 40 г., които притежават българско гражданство, и които имат доказани постижения в една от десет категории.

Повече подробности за програмата, категориите, изискванията за номинация и т.н. може да намерите на официални сайт на програмата: http://toyp.jci.bg.

Основите на наградите TOYP са поставени в САЩ през далечната 1938 г. като през годините преминават през редица трансформации. От 1983 г. те започват да се провеждат и в държавите, където има представителства на JCI. С наградата TOYP през годините са отличени личности като Елвис Пресли, Джеки Чан, Джон Кенеди, Хенри Кисинджър и пр.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *