Skip links

Отворени са апликационните форми за Бизнесът в действие 2019. Защо да участваш?

Чудил ли си се какво би било ако студент като теб има възможност да бъде част от голяма компания поне за един ден? Какво ли би било ако си част от различните отдели на компанията и част от решаването на фирмените им казуси? Представял ли си си как създаваш Маркетинговата стратегия на Coca-Cola HBC? Реализираш проект само за 1 ден в ИТ компания като ITR Services ? Организираш кампании с цел увеличаване на продажбите в Emag? Създаваш стратегически решения в B EYE? Работиш върху иновациите в банкирането в Raiffeisenbank?  Или си част от различните отдели на PwC, DHL, EY, Orbico, AIG, Baumit и TTEC?

Ами, и аз съм си го представяла. Ей така, седя и си гледам дадена реклама и си казвам: “Ако бях аз може би по различно щях да го комуникирам с хората”. Ходя на интервюта за работа и си казвам: “Ако бях аз по-добре щях да го направя това интервю.” Или пък просто ми се е приисквало да създавам бизнес проект в голяма компания. Проблемът обаче е, че все още съм на 21, редовна студентка и трудно мога да бъда забелязана, и е трудно да бъда част от толкова мащабни неща като горе изброените. Всеки път се сблъсквам с един и същи отговор “Все още сте млада и неопитна…”. Ти чувал ли си същото нещо? А искало ли ти се е да покажеш своя потенциaл, да докажеш, че въпреки че си млад МОЖЕШ?

Знам, или всъщност в AIESEC знаем това и вярваме в теб, този който иска да покаже и развие своя потенциал, този който заслужава да бъде забелязан, този който иска не просто да присъства на събитие, а да се развие. Затова, ние, международната младежка организация, изцяло управлявана от млади хора – AIESEC – решихме за 14та поредна година да организираме събитието, което образно казано е “мост между студентите и бизнеса в България.Това е мястото на което можеш да получиш възможност да покажеш силните си страни,това е мястото където можеш да бъдеш забелязан,място където се реализират мечти. Нашата инициатива е  “Бизнесът в действие“ и можеш да участваш е напълно БЕЗПЛАТНО !

А какво всъщност е „Бизнесът в действие”? Събитие, на което имаш възможност за среща със специалисти от разнообразни професионални сфери, сблъскваш се реални предизвикателства, пред които са изправени компаниите ежедневно и, най-хубавото, дава ти се възможност да получиш предложение за СТАЖ и да започнеш КАРИЕРНИЯ СИ ПЪТ.  Ако се питаш как да се включиш: Попълни апликационата форма (http://bit.ly/bip2019) и си дай възможност!

Leave a comment

Name*

Website

Comment