Остава месец до икономическият форум „Шумът на парите“

Събитието ще отбележи своето юбилейно десето издание на 16 и 17 април 2019г. в зала 6 на НДК

18 март 2019 г., София – Едно от най-големите икономически събития в страната, форумът „Шумът на парите “, ще отбележи своето юбилейно 10-о издание през месец април.

Събитието е единствената специализирана финансова конференция в България, която традиционно събира на една сцена ключови български и чуждестранни финансови експерти, икономисти и лидери от технологичния сектор.

Тазгодишното издание ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК, а присъствието е напълно безплатно след предварителна регистрация на уеб сайта или Facebook страницата на събитието.

По повод юбилейното си 10-о издание, форумът ще обобщи случилото се през последните десет
години и ще начертае основните тенденции за предстоящите десет.

Двудневната програма ще обърне внимание на теми, свързани с финанси, инвестиции, имоти и банки. Фокус по време на форума и тази година ще са личните финанси и технологиите. Темата за образованието и с какви проблеми и нужди се сблъскват работодателите в търсене на кадри също ще бъде дискутирана от водещи експерти в областта.

Подробна информация за програмата ,темите определени за различните панели и лекторите ,може да намерите тук: https://profit.bg/forum/

Форумът „Шумът на парите“ събра над 12000 души публика от 2010 г. насам, а през 2015 г. бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г.

Събитието ще се проведе благодарение на: Уникредит Кънсюмър Файненс, Алкомет, Адмирал Маркетс, Амунди, Резиденшъл Парк Лозен, Капман Холдинг, ОББ, А1 България, Пощенска банка, Бритиш Американ Табако, Нетера, TBI Bank, Уника България, EMAG, ZEISS VISION CENTER и Американски университет в България.

Последвайте ни в официалните канали за повече информация:
Facebook
Twitter
Website

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *