Skip links

Не просто приключение, а развитие!

 

 

1 събитие, 180+  участника, 12 компании, грандиозно откриване, 4-и вдъхновяващи лектори и 1 зашеметяващ водещ. Това беше Бизнесът в Действие 2019 накратко. Но днес няма да ви разказвам колко готино беше и какви резултати постигнахме – те са налице. Ще открехна вратичката на задкулисното изживяване – как докато се обучаваш в университета имаш всъщност шанса да практикуваш и интересни неща за теб. Много рискове, емоции и незабравими моменти успяхме да изживеем с останалите 4-ри момичета в моя екип за 6 месеца. Възходи, падения, стрес, конфликти. Ако трябва да съм честна това са най-хубавите неща, които могат да ти се случат в началото на така крехките ти 20 години. “Тази е луда”, знам че това си мислите, но сблъсквайки се с тези неща един млад човек на прага на своето развитие се научава как да ги преодолява занапред и така се учи на дипломация, защото практиката учи, колкото и да обичам да чета учебници и книги. Та, стига толкова мъдри мисли, хаха. Искам да ви споделя как, моите съекипнички успяха да се развият в нашия екип, с какво организацията на най-голямото събитие на AIESEC успя да ги докосне:

 

Да съм част от събитието беше не само вълнуващо предизвикателно, но изненадващо за мен страхотно забавление и наслада. Невероятно удовлетворение е да видиш как целият ти труд заедно с този на екипа ти се отразява в щастливите лица на хората, за които го създадохме. Уникален проект!”

                               –Кристина Нушкова (Нуши), Ръководител на проекта

 

“Когато организираш едно толкова голямо събитие, има едно нещо, което ти се върти в главата “ще се справя ли, без да оплескам нещата”, но накрая осъзнаваш, че предизвикателствата са тези, които го правят успешно.”

                              –Михаела Иванова (Мишето), Логистика, делегати и лектори

 

“BiP беше редица от моменти, които ме караха да се чувствам различно всеки ден: научих се да търся решения бързо и ефективно, както и да се радвам на малките неща. Общуването с партньорите на BiP ми даде възможност да работя тясно и да се уча с истинския съвременен бизнес.”

                                -Надежда Чебан (Нади), Бизнес партньори

 

“Да бъда част от организаторите на “Бизнесът в действие” беше страхотно изживяване. Въпреки това беше съпътствано от много предизвикателства и казуси за разрешаване. Преминавайки през тях, аз придобих много опит и знания, които със сигурност ще са ми полезни в бъдеще.”

 

                                –Николета Пенева (Ники), Дигитален Маркетинг и Дизайн

 

Казаните горе думи само доказват всичко, което изписах преди тях. А един от моите най-ценни уроци беше работата в екип. И не, че не съм работила в екип преди, в AIESEC това няма как да не се случи, а просто разбрах, че всеки екип се различава от предишния и винаги трябва да се напаснеш спрямо неговата динамика. А като отговорна за PR кампанията на събитието за пореден път успях да пробвам нещо ново и различно, да се запозная с нови хора, че и по телевизията ме даваха, хаха.

                                                                                                               

Автор: Габриела Томова (Габи), PR и Офлайн Маркетинг

 

Leave a comment

Name*

Website

Comment